Despre

+ Evenimente
+ Cadre
ani experienta

Fotografia este o arta si nu o imitatie, fotograful prezinta viziunea sa asupra subiectului si nu subiectul in sine, aici intervenim noi: Salut, suntem FOTOVIDEOPLUS, o echipa tanara de oameni inimosi ce gasesc frumusetea in lucruri simple ce aduc bucurie sufletului si iti incanta privirea. Frumusetea povestii pe care o vom punem la cale impreuna veti fii… CHIAR VOI, noi vom prezenta momentele cu ajutorul simetriei clasice, ale tehnicilor de editare si montare moderne fara briz-bizuri ieftine intr-o maniera ce imbina modernul si clasicul intr un mod unic frumos si creativ. Ne face deosebita placere sa cunoastem oameni noi, povesti noi deci relatia de colaborare se bazeaza pe incredere si prietenie , punem la bataie o scurta consiliere inainte de marele eveniment pentru a atinge asteptarile voastre. Suntem dornici sa va aflam povestea voastra si sa amestecam buna dispozitie, fotografia, videografia si dorinta de a exprima cu adevarat cine sunteti voi cu adevarat! Am putea enumera multe povesti despre noi insa poveastea sunteti CHIAR VOI, lasa grija amintirilor in seama noastra.

Zicala ,,O poză cât o mie de cuvinte” reprezintă pentru noi, echipa FOTOVIDEOPLUS, motto-ul după care ne ghidăm în activitatea noastră profesională. Încercăm să ne punem aprenta pe fiecare poză, pe fiecare video în care vă surprindem în cele mai frumoase momente ale vieţii. Suntem încrezători că odată ce ne-aţi ales să vă fim alături în momentele cruciale ale existenţei dumneavoastră, vă vom livra cele mai profesionale şi pline de emoţie materiale. Cu ajutorul simetriei clasice, ale tehnicilor de editare şi montare moderne, dorim să vă aducem un zâmbet pe buze şi să vă facem să retrăiţi acele momente, de fiecare dată când vă uitaţi la albumul foto.

Ne face deosebită plăcere să cunoaştem oameni noi, poveşti noi şi să învăţăm lecţii de viaţă de la cei mai puternici. Relaţia pe care o creăm alături de dumneavoastră va fi una sinceră, plină de sentimente, pentru a putea surprinde în detaliu fiecare amănunt al evenimentului. Ne-am făcut un obicei de a ne întâlni cu dumneavoastră înaintea festivitaţilor, pentru a fi siguri că ceea ce vă doriţi va fi respectat şi dus la bun sfârşit.

Noi suntem pregătiţi să îmbinăm buna dispoziţie cu fotografia, videografia şi dorinţa de a pune în lumină emoţia pură. Fi TU povestea noastră, contactează-ne şi hai să surprindem împreună trăirile tale!

Lasă grija amintirilor în seama noastră!